Sunday, April 1, 2012

Stockholms gudinnefestival

Vill gärna tipsa om en gudinnefestival som arrangeras av föreningen Terra Mater på Långholmens folkhögskola måndagen den 13 till onsdagen den 15 augusti i år.

Jag citerar direkt från Terra Maters läsvärda hemsida.

"Välkommen till Stockholms Gudinnefestival med föredrag, workshops, utställningar mm. och större s.k." Frans-arrangemang" på bägge sidor av programmet - spunnit av många fantastiska, entusiastiska och kunniga människor och ihopvävt och sammantvinnad till en glödande, röd tråd genom sex dagar.

Gudinnefestivalen är för alla oss som väcka gudinnan och urkvinnan i oss, som vill dansa, samtala, skratta, upptäcka, lyssna inåt och utåt och vill dela med varandra, för alla oss som vill slå djupa rötter i bergsskrevorna och stå stadigt. Alla vi som vill snurra ystert runt, tvinna samman, väva ihop, knyta band, göra nät och förena med starka knutar! Alla vi som bejakar den underbara jord vi lever på – Moder Jord."

Själv kommer jag förresten att hålla föredrag där om Kali och Durga under rubriken "Gudinnornas återkomst" på tisdagen den 14.

I övrigt kommer bland annat Adele Änggård, Afrodites Ångbåt, Camilla Måne, Ewa Larsson, Kirsten Brunsgaard Clausen, Märta-Lena Bergstedt, och Tina von Rein att medverka. Och många, många fler…

Den som vill veta mer, besök gärna Terra Maters hemsida!

No comments:

Post a Comment